Защо висва предницата на 166 или си е така по ниска от задницата.И ако не е така кое трябва да се сменя та да се изправи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предница
Collapse
X
-
Нормално е предницата ти да е по-ниска, аеродинамиката на всяка кола е съобразена с това. Отделен въпрос е колко е по-ниска от нормалното. Влияние на това оказва окачването - пружини, амортисьори, по-малко втулки и др. Ако има проблеми с някои от тези компоненти може да се забележи визуално. Допълнителна тежест е и по-тежкия дизелов мотор. Да не се забравя и размерът на гумите/ако е различен от дадения от производителя/.Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:54.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеЗащо висва предницата на 166 или си е така по ниска от задницата.И ако не е така кое трябва да се сменя та да се изправи?Alfa Romeo 166 2.4JTD 136 HP
Comment
-
А не ви ли прави впечатление че 136-конъовите за с по ниски предници от 140-150 коня???.Аз поне до сега не съм видял една 136 с предница равна на задницатаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеА не ви ли прави впечатление че 136-конъовите за с по ниски предници от 140-150 коня???.Аз поне до сега не съм видял една 136 с предница равна на задницатаAlfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеТова гледам и аз предница и задница имат доста разлика.За това питам.И предполагам не е само при мен така и реших да питам патило а не учило!Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщениеА чалъм малко да се вдигни тая предница дали има?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениепо- стари са.........
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеСмяна амортесьори ...Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщениеМи аз смених амортесьорите ама ефект никав, маи тряя и прожините да се сменят.Един познат ми каза, че някакви подложки се слагали на прожините ама мен ми се струва малко странно тва.Все едно като се прегърби бабата да я качат на токчета - дали ще се реши проблема?
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеВисочината на окачването зависи от пружините, а не от амортисьорите. А това с подложките е хубава работа, ама циганскаВсе едно като се прегърби бабата да я качат на токчета - дали ще се реши проблема?
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment